Prednosti saradnje

Profesionalizam i iskustvo zaposlenih

Garancija kvaliteta razvijenih softverskih proizvoda je profesionalnost i iskustvo naših zaposlenih u svim fazama automatizacije preduzeća – od analize infrastrukture i dizajna automatizovanih sistema do industrijske primene, održavanja i rada. Dugoročna praksa naših stručnjaka omogućava nam da pronađemo rešenja za sve probleme koristeći najoptimalnija rešenja u ekonomskom i tehnološkom pogledu.

Neophodan uslov za rad naših stručnjaka nije samo posedovanje najsavremenijih tehnologija za projektovanje, razvoj i primenu automatizovanih sistema, već i želja za stalnim usavršavanjem, rastom njihovih znanja i profesionalnih veština. Znanje i iskustvo svakog zaposlenog u nekoliko srodnih oblasti informacione tehnologije omogućava sveobuhvatnije pronalaženje rešenja nestandardnih problema i postizanje njihovih rešenja.

Visok profesionalni nivo naših stručnjaka je ključ za rešavanje vaših problema!

Tehnologija

Informacioni sistemi su prešli daleki put, izolirani “velike ER” i “garažnih” ličnih računara do savremenih informaciono-analitičkih sistema sa “cloud” arhitekture. Pojava i razvoj programskih jezika visokog nivoa omogućio je širem krugu stručnjaka da se usredsrede na razvoj snažne algoritamske podrške i proširenje funkcionalnosti savremenih informacionih sistema, sve više apstrahirajući od specifičnih arhitektonskih rešenja određene platforme. Stvaranje preduzeća SUN Microsystems jezika Java dozvolili programerima da primene princip u praksi “Write once – run anywhere” kreirajući zaista cross-platform aplikacija koje rade u okruženju bilo kojeg modernog operativnog sistema.

Važan korak u razvoju tehnologije bilo je kreiranje Microsofta platforme .NET, koja programerima pruža razvijeni skup biblioteka i zajedničko vreme izvođenja (CLR – Common Language Runtime) na svim Windows operativnim sistemima, kao i prenos rešenja za *NIX sisteme. Programerima je isporučen snažni Visual Studio IDE koji vam omogućava da kreirate aplikacije bilo koje složenosti pomoću bilo koje .NET tehnologije – WinForms, WebForms ili VPF (Windows Presentation Foundation).

Sve veći broj svakodnevnih zadataka rešava se korišćenjem interneta i tehnologija oblaka. Danas Internet nije samo skladište raznolikih informacija, već je prvenstveno sredstvo za poslovanje. Usvajanje tehnologija HTML5, AJAX, stvaranje “kvalitetnih” (RIA – Rich Internet Applications) aplikacije koje koriste XAML и MS Silverlight i td. – Sve to zamagljuje liniju između radne površine i veb aplikacija. Sve veći broj kompanija čuva svoje podatke „u oblaku“ (“in-clouds”), pružajući zaposlenima i kupcima pristup njima putem veb aplikacija sa bilo kojeg mesta na svetu, što u kontekstu globalizacije pruža kompanijama nespornu prednost.

Radeći sa VPRSoft, možete biti sigurni da će rešenja kreirana za vaše preduzeće biti kreirana koristeći najnaprednije i istovremeno proverene tehnologije, podržane od strane visoko profesionalnih stručnjaka tokom životnog ciklusa vašeg informacionog sistema

Benefit koristeći naša rešenja

Informaciona tehnologija igra sve važniju ulogu u svakodnevnom životu i poslu, a to je jednostavno nemoguće zanemariti. Da biste održali konkurentnost, morate da naučite da ih koristite i primenite. Informacione tehnologije pružaju potpuno nove poslovne prilike, štede vreme zaposlenima, materijalima, finansijskim resursima. Zahvaljujući njima postalo je moguće bliže komunicirati sa kupcima i dobavljačima, brže reagovati na promene na tržištu, brže ispunjavati narudžbe itd. Sa sveobuhvatnim pristupom, trošak razvoja softvera isplati se prilično brzo.

Elektronsko upravljanje dokumentima, internet prodavnica, automatizacija poslovanja i proizvodnje, oglašavanje putem interneta su tehnologije koje se mogu koristiti za optimizaciju upravljanja, smanjenje troškova, poboljšanje kvaliteta proizvoda, povećanje profita i proširenje kruga kupaca.

Možete pokušati da predstavite bilo koju od ovih tehnologija ili njihovog kompleksa od strane kompanije. Ali za to će, pored troškova za kupovinu potrebnog hardvera i softvera, biti potrebni i dodatni troškovi za održavanje odgovarajućeg osoblja, jer je razvoj programa prilično komplikovan proces koji zahteva određeno znanje i iskustvo. Štaviše, treba uzeti u obzir da uvođenje savremenih tehnologija uključuje ne samo tehnička (nabavka potrebne opreme, instalacija softvera), već i organizaciona, administrativna pitanja. Naravno, na tržištu postoji puno gotovih rešenja iz oblasti informacionih tehnologija, od kojih neka ne postavljaju visoke zahteve za kvalifikacijom zaposlenih. Međutim, niko ne može da garantuje da ovaj proizvod može da udovolji potrebama vaše kompanije. Pored toga, morat ćete potrošiti puno vremena i truda na odabiru kompatibilnog hardvera. I na kraju, čak i ako projekat uspe, potrebna mu je stalna tehnička podrška, što podrazumeva nove troškove za održavanje osoblja, izradu rezervnih kopija podataka i bezbednost.

Sve zadatke za razvoj, implementaciju i podršku bilo kog softverskog paketa može da preuzme VPRSoft. Veliko iskustvo u stvaranju različitog softvera, kvalifikovano osoblje, širok spektar alata za razvoj, testiranje, softverska podrška pomažu nam da u najkraćem mogućem roku rešimo probleme bilo koje složenosti. Spremni razvoj omogućava vam da kreirate najbolje optimizovane softverske i hardverske sisteme, izbegavajući dodatne troškove.